Подкрепа за листата и програмата

uspeh 1В Кюстендил на 18 октомври 2024 година се проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители от БСП Обединена Левица за 10 МИР Кюстендил. Водачът на листата Иван Ибрашимов откри срещата с благодарност към присъстващите за това,че са заедно при представянето на листата и програмата.
Мая Манолова председател на „Изправи се България” –също участва в предизборната среща в Кюстендил.
"Вълнуващо е за мен да съм тук, при среща с близки приятели които чак ме разплакаха, още по-странно е да съм тук в качеството на коалиционен партънор", каза Мая Манолова при среща с кюстендилци с представители на листата за 10 МИР Кюстендил БСП Обединена левица и водачът Иван Ибрашимов от Дупница.

"Не съм тук като участник в изборите, имам в предвид  водач на листата или участник в друга листа.Не съм тук защото някой трябва да гласува  за мен. Тук съм да подкрепя Иван Ибрашимов и цялата листа на БСП –Обединена  левица-10 МИР Кюстендил.Иван Ибрашимов има пълната ми подкрепа и в негово лица Област Кюстендил ще има един достоен, мислещ, почтен и активен  народен представител”,каза Мая Манолова.

uspeh 2

Фейсбук на БСП