„Тук са лицата с които се познаваме от години и сме работили заедно"

obedineni 1На 28 септември 2024 година кандидатите за депутати в 51 Народно събрание от 10 МИР се срещнаха с граждани и гости на Кюстендил. Ето какво споделиха:

Водачът на –„БСП-Обединена левица”за 10 МИР Кюстендил-Иван Ибршимов: Само със силна лява партия може да изповядваме политики в НС –абсолютно необходими и жизнено важни за просперитета на България и на българските граждани!
Мая Манолова лидер на Изправи се България, част от БСП – Обединена левица беше в Кюстендил, където подкрепи листата на единното ляво в града, начело с Иван Ибришимов. Втора в листата е адвокат Милена Георгиева, която също е част от Изправи се България.
Благодаря на коалиционните партнъори Изправи се България, АБВ,Евролевица,БАС и БКП –ние сме заедно тук,защото само обединени можем да постигнем резултати които да поставят лявото на необходимата висота в българската политика където му е мястото, това каза в изявление пред медии водачът на листата –„БСП-Обединена левица”за 10 МИР Кюстендил,
„Само със силна лява партия може да изповядваме политики в НС –абсолютно необходими и жизнено важни за просперитета на България и на българските граждани!Особено в един период с тежки неравенства най-вече социални.Като партия в годините назад сме доказали –че стоим неотменно с нашите социални ангажименти към избирателите и винаги сме ги устоявали и в парламентите назад.” подчерта водачът на листата –„БСП-Обединена левица”за 10 МИР Кюстендил Иван Ибрашимов.
По думите му страната се намира в безпрецедентна политическа криза на фона на която сме свидетели-че политическия елит за пореден път в последните една, две години на изпраща на избори.С това и невъзможността да бъде съставено редовно, стабилно, правителство което пак води до другата невъзможност добре да работят всички системи в държавата,което рефлектира върху всеки един гражданин.
„Затова събирайки се всички заедно и виждайки този голям екип съм оптимист и мисля,че направим един добър резултат който ще ни постави на мястото което заслужаваме в българската политика”,категоричен е водачът на листата –„БСП-Обединена левица”за 10 МИР Кюстендил –Иван Ибрашимов.
obedineni 2Втората в листата Милена Георгиева заяви, че се радва да е от този екип с пожелание за успех на всички в предизборната кампания с очакване да бъдат постигнати резултатите за които се борят.
Милчо Христов председател на ОБС на БСП Кюстендил изрази задоволство от така събрания състав в листата на –„БСП-Обединена левица”за 10 МИР Кюстендил и уверено да вървят към завоюване на места в следващия Парламент.
„Тук са лицата с които се познаваме от години и сме работили заедно.Имаме знанията ,опита и възможностите да показваме напред младите хора.Време е да спрем калпазанското отношение в Парламента –срамно за всички, особено за младите хора.Вярвам,че на 27 октомври ще имаме депутат от 10 МИР Кюстендил”,каза Милчо Христов.
Йордан Чипев „Българска социалдемокрация Евролевица“ също подкрепи кандидат народните представители от 10 МИР Кюстендил и изрази пълната подкрепа на коалицията и водачът Иван Ибрашимов.
„Ще се опитаме с комбинацията от младост,опит и зрялост да дадем един правилен път и да въоръжим всички със знания –нашия български избирател да вземе правилното решение”,каза Йордан Чипев
Мая Манолова лидер на Изправи се България, част от БСП – Обединена левица беше в Кюстендил, където подкрепи листата на единното ляво в града, начело с Иван Ибришимов. Втора в листата е адвокат Милена Георгиева, която също е част от Изправи се България. „Време е Кюстендил да има отново достойно представителство в българския парламент, който да отстоява интересите на цялата кюстендилска област,” беше категорична Манолова. „Призовах лидерите на партиите вляво да направят крачка встрани и да дадем заедно път на младите. И сега и в Кюстендил са нови лицата начело на листата. Призовах и лидерите на парламентарните партии да направят същото. Те докараха страната да безпрецедентна криза, поредни избори, в които не могат да съставят правителство. Те, за съжаление, не направиха крачка встрани, а и вчерашната гротеска в парламента за пореден път доказва, че единствените, които имат решения за най-важните проблеми на българските граждани сме ние от БСП – Обединена левица,” заяви Манолова.

plodorodie 2

Фейсбук на БСП